Social media

Twitter-icon Youtube-icon Facebook-icon

Zaterdag 12 oktober in Assen een thuiswedstrijd voor Omnigym bij de plaatsingswedstrijden trampolinespringen voor teams georganiseerd door KNGU Noord.

Om acht uur waren de eerste springers en vrijwilligers al aanwezig in de Marsdijkhal om de trampolines en jurytafels op te stellen. Vandaag zelfs een dubbele rij jurytafels voor een examen.

Lees meer...

 

Zaterdag 28 september waren de eerste plaatsingswedstrijden trampolinespringen voor teams georganiseerd door KNGU Noord in Hoogezand.

Spannend voor iedereen aangezien het de eerste wedstrijden zijn na de vakantie en er weer nieuwe oefeningen worden gesprongen.
Extra spannend voor de nieuwe juryleden van Omnigym (Alexandra, Erwin, Ingrid en Jeannette) die hun eerste wedstrijd mochten jureren nadat ze net afgelopen woensdag hun licentie hadden behaald en extra spannend voor onze springers Annemiek, Charlotte, Esmee G, Esmee S, Lizette, Mika, Nicky en Paula die voor de eerste keer aan een officiële wedstrijd deelnamen.

Lees meer...

 

 

Laura Schipper is afgelopen weekend 3e geworden op het NK trampolinespringen in Ahoy. Laura komt uit in de categorie senioren B, wat het één na hoogste niveau is in Nederland. Met weining trainen vanwege haar vwo examen, sprong ze toch een super finale oefening. Volgend jaar gaat ze studeren in Amsterdam, dus dit was een mooi afscheid van haar tijd bij Omnigym.

Laura kwam niet als enige voor Omnigym uit op dit NK. Omnigym nam met maar liefst 10 individuele springers en 5 synchroonparen deel aan het NK trampolinespringen in Ahoy Rotterdam. Dit aantal springers op het NK is al een prestatie op zich! Alle springers van Omnigym hebben het erg goed gedaan en zijn een mooie ervaring rijker. Een aantal springers wisten zelfs de finale van het NK te bereiken. 

Bij het synchroonspringen wisten Reza Visser en Maylynn Wolters in de categorie Instap E de 4e plaats te behalen. Myrthe Forsten en Kim Kootstra behaalden in de categorie Pupillen D de 5e plaats. Er had meer in kunnen zitten, maar helaas maakten ze door de zenuwen een foutje in de finale. Nieke de Haan en Esther de Haan kwamen uit in de categorie Jeugd D en sprongen zoals ze nog nooit hadden gesprongen. Met prachtige oefeningen behaalden zij samen de 4e plaats. Echt een top prestatie. Anna Fleur Linde en Danielle Bogaards werden in de categorie Jeugd C 7e. Ze sprongen zeer goed synchroon. Een mooie prestatie voor deze meiden.
Bij de individuele wedstrijd plaatsten Reza Visser en Alisa Philips zich voor de finale in de categorie Instap E. Voor deze 6 jarigen was de wedstrijd in Ahoy een mooie ervaring. Reza behaalde de 6e plaats en Alisa de 8e. 

De overige individuele en synchroon deelnemers hebben voor hun kunnen erg netjes gesprongen, maar wisten geen finale plekken te behalen. Wel behoren zij met hun deelname aan het NK tot de besten van Nederland en zijn zij een mooie ervaring rijker.

 

 
Desley met paas-diploma

Donderdagmiddag 28 maart hebben 35 trampoline springers een sponsorbedrag van €1074,90 bij elkaar gesprongen! Wat een inzet van die fantastische springers! Heel erg bedankt!

Desléy heeft via haar sponsoren 135 euro opgehaald, Maylynn 90 euro en Jemma 70 euro. Het geld wordt besteed binnen de trampoline afdeling aan nieuw materiaal.

Het opgehaalde bedrag wordt naar verwachting nog hoger omdat afwezige leden de actie in de reguliere les alsnog gaan doen.

Naast het sponsorspingen werden nog twee demonstraties gegeven door een deel van de selectie springers.

 
<<  April 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
KNGU shop

Bestel hier je pakje en steun Omnigym