Ook bij Omnigym worden de leden uitgedaagd met leuke challenges en lestips voor thuis. Vanaf volgende week wordt er weer buiten gesport binnen de mogelijkheden die de protocollen en verzekering biedt. Het uitvoeren van oefeningen gericht op conditie en spierontwikkeling zijn verzekerd, het gebruik van (groot) materiaal feitelijk niet. De recreatieve lessen zullen bijvoorbeeld voornamelijk spelgericht worden.

Op social media zijn diverse filmpjes te zien van buiten sportlessen van andere verenigingen die niet aan de protocollen of verzekeringsvoorwaarden voldoen. Iedere vereniging maakt hierin haar eigen keuze en bij Omnigym hebben we besloten ons strikt aan de protocollen te houden en onze leden geen onnodig risico te laten lopen tijdens de lessen.

Zoals bij alle lichamelijke oefeningen, kan het onjuist uitvoeren van een oefening leiden tot blessures en letsel aan spieren, gewrichten, pezen en banden. Gebruik je verstand bij het uitvoeren van de oefeningen en het volgen van de challenges. Stop als je pijn voelt. Neem als het nodig is contact op met je huisarts of fysiotherapeut.

Omnigym Assen is niet aansprakelijk voor lichamelijke klachten, ontstaan door het uitvoeren van de oefeningen en challenges die op de website, de Instagrampagina en de Facebookpagina van Omnigym Assen worden geplaatst.