Ook dit jaar doet Omnigym Assen weer mee met de Poiesz Jeugd Sponsoractie. Via deze actie kunnen we, door munten te verzamelen bij de Poiesz aan de Paganinilaan, geld verdienen voor de club. Voorgaande jaren hebben we mooie bedragen opgehaald. We hopen dit jaar, met jullie hulp, weer op een prachtig resultaat!
 
De actie loopt van maandag 15 februari t/m zondag 11 april. Kijk voor de openingstijden op de website van de winkel.
 
Wat kun je doen om deze munten te verzamelen:
– Allereerst natuurlijk boodschappen doen bij de Poiesz aan de Paganinilaan! Je krijgt per 10 euro één munt. Let verder op de gesponsorde producten, daar krijg je extra munten voor. Gooi de munten in de koker van Omnigym bij de kassa. Helaas is het i.v.m. de coronamaatregelen niet meer mogelijk om munten uit andere filialen in te leveren bij de leiding of vestiging aan de Paganinilaan.
– Iedere week is er een spaarsprinter. Daar krijgen we maar liefst 15 munten voor! Volg onze Facebook-pagina, hier wordt iedere week geplaatst om welk product het gaat.
– Geef de bestelling van de spaarsprinter door via www.omnigym.nl/poiesz-actie. Dit kan elke week tot woensdag 15.00 uur. Je krijgt een tikkie voor de betaling. De producten kunnen dan op vrijdagmiddag tussen 15.50-16.10 uur bij de buitensportplaats van Dr. Nassau College, locatie Quintus (Mr. Groen van Prinstererlaan 98) opgehaald worden of op zaterdagochtend tussen 10.20-11.00 uur bij de Timp, Thorbeckelaan 2.
– Vanwege Corona zullen we buiten een tafel neerzetten. Houdt bij het ophalen rekening met de geldende Coronaregels!
 
Alvast bedankt voor jullie steun. We kijken uit naar de mooie dingen die we als vereniging kunnen doen met de opbrengst!