Hou je van koprollen, handstanden, rennen en springen? Deed je niks anders dan klimmen en klauteren over de meubels in huis tijdens de lockdowns? Zou je graag eens willen turnen? Kom dan meedoen met onze open trainingen voor meisjes uit de geboortejaren 2015, 2016 en 2017.

 

Turnen is een fantastische sport, waarbij je je lichaam goed leert kennen en soms het gevoel hebt dat je kan vliegen. Door het opzoeken van je grenzen krijg je zelfvertrouwen en leer je trots zijn op jezelf, maar ook om door te zetten als iets niet direct lukt. Bovenal staat natuurlijk plezier voorop!

 

Voor onze jongste turnsters hebben we een speciale groep waarin ze kunnen kennismaken met de prachtige turnsport. De basistechnieken van het turnen staan centraal en er wordt gewerkt aan een brede bewegingsbasis.

 

Data open trainingen: vrijdag 11 februari en vrijdag 18 februari van 15.00-17.00 uur in de turnzaal van sporthal De Timp. Er kan per les opgegeven worden, het maakt dus niet uit als je maar een keer kan of beide trainingen wil komen.

 

Opgeven/ extra informatie: sportimpuls@omnigym.nl

We hopen je te zien op de trainingen in onze turnhal in sporthal De Timp!

 

Ben je te jong? Of net te oud? Ben je een jongen? Kijk dan eens op onze website (www.omnigym.nl) naar de mogelijkheden voor jou!