Hoera! We mogen weer binnen turnen! Wie wil het ook eens proberen?
Hou je van koprollen, handstanden, rennen en springen? Deed je niks anders dan klimmen en klauteren over de meubels in huis tijdens de lockdowns? Zou je graag eens willen turnen? Kom dan meedoen met onze open trainingen voor meisjes uit de geboortejaren 2014, 2015 en 2016.
Turnen is een fantastische sport, waarbij je je lichaam goed leert kennen en soms het gevoel hebt dat je kan vliegen. Door het opzoeken van je grenzen krijg je zelfvertrouwen en leer je trots zijn op jezelf, maar ook om door te zetten als iets niet direct lukt. Bovenal staat natuurlijk plezier voorop!
Voor onze jongste turnsters hebben we een speciale groep waarin ze kunnen kennismaken met de prachtige turnsport. De basistechnieken van het turnen staan centraal en er wordt gewerkt aan een brede bewegingsbasis.
Data open trainingen: vrijdag 2 juli en vrijdag 9 juli van 15.00-16.30 uur. Er kan per les opgegeven worden, het maakt dus niet uit als je maar een keer kan of beide trainingen wil komen.
Kun je niet? Niet getreurd, na de zomervakantie wordt er snel weer een open training georganiseerd. Hou de website in de gaten voor meer informatie daarover.
Opgeven/ extra informatie: sportimpuls@omnigym.nl
We hopen je te zien op de trainingen in onze turnhal in sporthal De Timp!
Oudere meisjes:
Wil je graag turnen, maar ben je te oud voor deze dag? Dan kun je terecht bij een van onze recreatieve turngroepen om te leren turnen. Voor aanmelding voor een proefles, zie button op www.omnigym.nl
Te jong:
Ben je te jong om mee te doen? Dan kun je het beste bij een van onze gymgroepen kijken. Er is nog tijd genoeg om te gaan turnen. Bij gymnastiek wordt een goede basis gelegd waar je later bij een turngroep veel aan hebt. Ook kun je via de gymles, als je oud genoeg bent, uitgenodigd worden voor een turnselectie.
Meld je aan voor een proefles via de website (www.omnigym.nl).
Jongens:
Voor jongens bieden wij helaas geen turnlessen aan. In het verleden hebben wij een jongensselectie gehad, maar de groep was helaas te klein om te blijven bestaan. Ook jongens adviseren we om eens bij een van onze gymgroepen te gaan kijken. Ook Freerunning kan een leuk alternatief zijn. Aanmelden voor een proefles kan via de website (www.omnigym.nl).
Nijntje beweegdiploma:
Een superleuk extraatje. Alle leden t/m 5 jaar van de gym- en turngroepen van Omnigym kunnen het nijntje beweegdiploma halen! Heb je goed geoefend? Dan word je vanzelf uitgenodigd voor het nijntje beweegfeest en vieren we dat met zijn allen.
Benieuwd naar het nijntje Beweegdiploma? Kom dan langs bij ons nijntje Pleintje op zaterdag 26 juni van 13.30-15.00 uur. Per blok van 30 minuten is er plaats voor 25 kinderen en 25 ouders. Aanmelding verplicht: sportimpuls@omnigym.nl