Hou je van koprollen, handstanden, rennen en springen? Doe je niks anders dan klimmen en klauteren over de meubels in huis? Zou je graag eens willen turnen? Kom dan meedoen met onze open training voor meisjes uit de geboortejaren 2016, 2017 en 2018.

Turnen is een fantastische sport, waarbij je je lichaam goed leert kennen en soms het gevoel hebt dat je kan vliegen. Door het opzoeken van je grenzen krijg je zelfvertrouwen en leer je trots zijn op jezelf, maar ook om door te zetten als iets niet direct lukt. Bovenal staat natuurlijk plezier voorop!
Voor onze jongste turnsters hebben we een speciale groep waarin ze kunnen kennismaken met de prachtige turnsport. De basistechnieken van het turnen staan centraal en er wordt gewerkt aan een brede bewegingsbasis.
Data open training: zaterdag 27 januari van 09.00-11.00 uur. Bij veel animo komt er die dag ook een groep van 14.00-16.00 uur. Opgeven/ extra informatie: sportimpuls@omnigym.nl
We hopen je te zien op de open training in onze turnhal in sporthal De Timp!
Ben je te jong? Of net te oud? Ben je een jongen? Kijk dan eens op onze website (www.omnigym.nl) naar de mogelijkheden voor jou!