Op woensdagmiddag zijn we gestart met een nieuwe groep trampolinespringen! Kinderen van 5 t/m 9 jaar kunnen van 14.30-15.30 uur terecht in de Marsdijkhal.
Ook zo nieuwsgierig hoe het is om te zweven als een vogel in de lucht? Kom dan langs voor een proefles!

Voor kinderen is trampolinespringen een geweldige ervaring! Ze zijn in de lucht op een hoogte die normaal gesproken niet mogelijk is. Je voelt je als een vogel in de lucht. Heerlijk steeds hoger en hoger zweven. Trampolinespringen is geweldig!

Naast het plezier dat kinderen beleven tijdens het springen, is het ook een uitdaging. Probeer maar eens in het midden te blijven zonder te wiebelen. Het vraagt een hoop motorische vaardigheden om sprongen perfect uit te voeren. Je hebt er coördinatie voor nodig, maar ook kracht en lenigheid! Voor kinderen is deze sport ideaal voor de lichamelijke ontwikkeling.

Trampolinespringen kan iedereen op zijn/haar eigen niveau beoefenen. Binnen onze vereniging starten kinderen altijd bij de recreatieve groepen. Hier worden de beginselen van het trampolinespringen aangeleerd, deze beginselen noemen we basissprongen. Basissprongen zijn ontzettend belangrijk, want vanuit deze technieken worden de spongen steeds moeilijker. Dus hoe beter de basissprongen beheerst worden, hoe makkelijker de andere sprongen geleerd kunnen worden.