Sinds kort bieden we bij Omnigym Fit & Vitaal buitenlessen aan.
Om vitaal ouder te worden is voldoende bewegen een essentieel onderdeel. Bewegen is goed voor je algehele gezondheid en zorgt voor een goede werking van het hart, het sterkt de botten en spieren, stimuleert de bloedcirculatie, verhoogt het zuurstofgehalte, voert afvalstoffen af, reduceert stress en laat energie door je lichaam stromen. Kortom, door te bewegen behoud jij je fitheid, juist bij het ouder worden!

De Fit & Vitaal lessen van Omnigym vinden in de heerlijk frisse buitenlucht plaats en het aanbod van de lessen is gevarieerd. Naast conditie, kracht en flexibiliteit, werken we ook aan balans en coördinatie en word je regelmatig cognitief uitgedaagd. Dit gebeurt aan de hand van spelletjes, circuitjes, challenges, etc.

Elke woensdagochtend vindt de les Fit & Vitaal buiten plaats van 9.00-10.00u bij sporthal de Timp, Thorbeckelaan 2 (bij minder weer is er gelegenheid onder een overkapping te sporten).

Na de les, die 45 minuten duurt, drinken we gezamenlijk een kopje koffie, omdat het sociale aspect van de lessen ook belangrijk is en uiteraard gewoon gezellig.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom dan een keer kijken of liever nog, een les proefdraaien.
Opgeven voor een proefles kan via de button “proefles aanvragen” op onze homepagina of via de volgende link, de eerste 2 lessen zijn gratis!