De zomervakantie is bijna weer voorbij, we hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en weer zin heeft om te gaan sporten!

Vanaf maandag 30 augustus starten onze lessen weer volgens het lesrooster 2021-2022 m.u.v. de ouder- en peutergym op vrijdagochtend, zij starten 27 augustus al weer.

De trampolinetrainingen zijn vanaf dit seizoen in sporthal Kloosterveste en er komt een training bij op de maandag. Ook starten we binnenkort op maandag met een groep ouder- en peutergym. Bij 5 aanmeldingen zullen de groepen van start gaan, opgeven voor een proefles kan via de button ‘proefles aanvragen/ lid worden’ op de homepagina of via deze link.

Begin september zijn er weer open turntrainingen voor meisjes geboren in 2014, 2015 en 2016. Wil jij op turnen? Kom dan eens meedoen om te ervaren of het wat voor je is!

Ook in andere groepen hebben we nog plek. Wil jij een proefles mee komen doen om te kijken of de sport wat voor je is, geef je dan op via het inschrijfformulier op onze website via deze link.
Iedereen mag vrijblijvend 2 proeflessen volgen om te kijken of je het leuk vindt en daarna word je pas lid van Omnigym.

We wensen iedereen heel veel sportplezier het komende seizoen!