Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is bekend gemaakt dat, vanaf zondag 28 november, de amateursport tussen 17.00 en 05.00 uur gesloten moet blijven. Deze maatregelen gelden naast de eerder ingestelde regels als de verplichte controle op het coronatoegangsbewijs bij sporters vanaf 18 jaar en het niet toelaten van bezoekers tijdens sportwedstrijden en -activiteiten. De maatregelen gaan op zondag 28 november om 17:00 uur in en zullen in eerste instantie gelden voor drie weken.

Op dit moment zijn we als Omnigym Assen aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om onze leden toch zoveel mogelijk te kunnen laten sporten tot 17.00 uur. We gaan hierover zo spoedig mogelijk in overleg met de gemeente Assen. Zodra we hier meer informatie over hebben zullen we u als ouders en leden informeren. We hebben in ieder geval besloten om tijdelijk geen nieuwe leden aan te nemen voor de lessen, de mogelijkheid om in te schrijven voor de lessen via de website zijn daarom weggehaald.

Dit geldt niet voor de ouder- en kindgym omdat deze lessen ’s morgens plaatsvinden, hier kunt u wel voor inschrijven via de knoppen op de homepagina. Aspirant leden die al 1 of 2 proeflessen hebben gevolgd, kunnen contact opnemen met ledenadministratie@omnigym.nl om de inschrijving definitief te maken.