Ook dit jaar doet Omnigym Assen weer mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Via deze actie kan je door munten te verzamelen geld verdienen voor de club. De actie loopt van 14 februari tot 10 april.
Voorgaande jaren hebben we prachtige resultaten behaald. We hopen met jullie hulp ook dit jaar weer op een geweldig resultaat.

Wat kan je doen om deze munten te verzamelen? Ben je in de buurt van de Poiesz aan de Paganinilaan; doe daar boodschappen! Bij het afrekenen krijg je sponsormunten die je vervolgens in de koker van Omnigym kunt doen. Ook komt de Poiesz wekelijks met een actieproduct, de spaarsprinter. De spaarsprinter levert maar liefst 15 munten op! Het is mogelijk wekelijks de spaarsprinter via Omnigym te bestellen.

De bestelling loopt via het bestelformulier. Vul in dit formulier je gegevens in, hoeveel spaarsprinters je wilt bestellen en waar je het op wilt halen. Je ontvangt vanuit een van onze vrijwilligers een tikkie. Zodra je het tikkie betaald hebt is de bestelling gedaan en staat jouw bestelling klaar op het afhaalmoment van jouw keuze.

De spaarsprinter van deze week zijn de overheerlijke verse gevulde koeken van de Poiesz bakkerij. 1 zakje van 4 stuks van 3 euro voor 2 euro.
Bestel het via het bestelformulier op: https://www.omnigym.nl/poiesz-actie

Alvast bedankt voor je steun. We kijken als vereniging uit naar de mooie dingen die we voor onze leden kunnen doen van de opbrengst!