Beste springers en ouders/verzorgers van Omnigym Assen,

Op vrijdag 14 juni a.s. vinden van 16.30 – 21.00 uur de Clubkampioenschappen en het Sponsorspringen van Omnigym plaats! In de Marsdijkhal kunnen alle trampolinespringers van 5 jaar en ouder hun oefeningen laten zien! In verschillende categorieën strijden de springers om een plek in de finale en een podiumplaats. Een vakkundige jury zal de oefeningen beoordelen!

De dag is verdeeld in twee rondes van ongeveer twee uur, waarbij gestart wordt met een gezamenlijke warming up. Bij de indeling wordt rekening gehouden met de leeftijd van onze springers.

We combineren de clubkampioenschappen dit jaar met het sponsorspringen. Onlangs zijn twee van onze trampolines afgekeurd. Dit betekent dat er nieuwe trampolines aangeschaft moeten worden. Met deze sponsoractie hopen we net als andere jaren een mooi bedrag bijeen te springen voor de aanschaf van nieuwe trampolines.

De springers van Omnigym hebben via de mail of de trainsters alle informatie ontvangen over deze activiteit. Heb je nog vragen? Of geen informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar trampoline@omnigym.nl. Geef je snel op! Dit kan nog tot 8 juni aanstaande. Daarna gaan we aan de slag met de indeling van de springers per ronde, bekendmaking van de indeling volgt zo spoedig mogelijk.

Wilt u de springers van Omnigym een keer in actie zien? U bent van harte welkom om te komen kijken. De entree bedraagt € 1,00 euro en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Met vriendelijke groet,
Carolien, Cindy, Ingrid en Yvonne.