Social media

Twitter-icon Youtube-icon Facebook-icon

Omnigym Assen is niet alleen een gymnastiekvereniging voor kinderen/jeugd maar biedt ook andere sporten aan voor dames en heren van alle leeftijden.  Zo zijn er Aerobics/Keep Fit lessen, Pilates lessen en is er Sport en Spel.

Aerobics / keep fit

Bij aerobics moet je vooral niet denken "alleen maar voor jonge springende dames";  juist voor deze discipline geldt dat het op een iets meer gevorderde leeftijd een erg leuke les blijkt te zijn.
Omnigym Assen biedt deze lessen aan op verschillende locaties in Assen.
Een lesuur is opgebouwd uit een warming -up, gevolgd door ritmisch bewegen op "inspirerende" muziek (cardio), vervolgens spier/lenigheidsoefeningen op de mat en tot slot een cooling down (ontspanning).  Tijdens de oefeningen wordt afwisselend gewerkt met dynabands, gewichtjes en steps.

Pilates

Ook de Pilatesles is een uitstekende vorm van lichaamstraining. Concentratie en bewuste ademhaling zijn belangrijk. Bewegingen worden evenwichtig en precies uitgevoerd zodat lichaam en geest voortdurend met elkaar in contact zijn.

Sport en Spel

Bij deze activiteit zijn ook heren welkom. Dit lesuur is bedoeld voor mensen van 55+, die lekker fit willen blijven en tegelijkertijd een gezellig uurtje hebben.
Tijdens de les is er aandacht voor conditie en lenigheid. Hiervoor gebruiken we verschillende spelmaterialen. De les start met een warming-up, gevolgd door lenigheidoefeningen op de mat. De les sluit met een leuk spel. Je kunt hierbij denken aan ondermeer badminton of volleybal. Wij werken met zachte ballen en aangepaste spelregels.

Heb je interesse in deze lessen kom dan vrijblijvend een kijkje nemen. De eerste 2 lessen zijn altijd gratis. Mocht je eventueel 2 x per week een les willen volgen dan is dat ook mogelijk (bijvoorbeeld aerobics en pilates). De contributie is dan hetzelfde als voor één les.

Contactpersoon : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
<<  Juni 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
KNGU shop

Bestel hier je pakje en steun Omnigym