Freerunning

Met Freerunning overwin je obstakels

Rennen over daken, klimmen over muren en springen met salto’s. Als freerunner ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Je zoekt continue naar nieuwe moves op alle plekken die je maar kunt bedenken.

Freerunning is een enorm populaire en snel groeiende sport. Bij freerunning beweeg je je door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips (salto’s) en vaults, over obstakels. Als freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Bij Freerunning draait het om de 5-F’s: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment.

Bij Omnigym geven we de trainingen in de zaal. De indoortrainingen zijn heel erg geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren voordat je deze op straat kan gaan proberen. De nadruk ligt tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Tijdens de trainingen word je begeleid door een gediplomeerde coach en ga je stap voor stap kennismaken met alle facetten van freerunning.

Voor wie?
Freerunnen is voor iedereen! De lessen bij Omnigym worden voor verschillende leeftijden en niveaus aangeboden. Je kunt al meedoen vanaf 6 jaar oud. Voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels.

Kom vrijblijvend een keer meedoen om te kijken of het was voor je is! Je kunt je opgeven voor een proefles via de homepagina op de website.